Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2165g1648kcal40.7g335.6g4.3g21.7g
Sipuli (kuorittu)602g162kcal7.8g28.9g1.2g10.2g
Paprika, punainen301g77kcal2.7g13.8g1.2g6g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Nakki, keskiarvo 1804g4209kcal205.7g20.9g371.7g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9792g12246kcal517.6g806.2g757g77.2g
Valittu annoskoko4896g6123kcal258.8g403.1g378.5g38.6g
Annoskoko puolitettuna2448g3061kcal129.4g201.6g189.3g19.3g
Arvot/100g100g125kcal5.3g8.2g7.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354686