Kaalilaatikko,mm

Pilkottu kaali keitetään 1,5 l vettä (siitä haihtuu n. 1,5 dl kiehumisen aikana) joka maustettu liemikuutioilla.

Lisätään riisit kiehumisen puolivälissä.

Jauheliha ruskistetaan (ilman lisättyä rasvaa), jauhelihamauste ja pilkotut sipulit lisätään.

Sekoitetaan kaikki yhteen ja paistumaan uuniin 200 astetta n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Marianne73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1501g317kcal18g51g3g31.5g
Kasvisliemikuutio maggi, perinteinen (Maggi), annos 11g50g158kcal4.1g7.9g12.4g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos23g162kcal0.1g0.1g18g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Puuroriisi150g525kcal9g114g2.6g3.5g
Vesi2026g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g23g0.7kcal0g0.2g0.2g0g
Paistijauheliha nauta 5%900g1161kcal187.3g0g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9792g4770kcal442.8g368g163.4g77.6g
Valittu annoskoko4896g2385kcal221.4g184g81.7g38.8g
Annoskoko puolitettuna2448g1193kcal110.7g92g40.9g19.4g
Arvot/100g100g49kcal4.5g3.8g1.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384432