Hampurilaisdressing

Valuta jugurtti esimerkiksi suodatinpussissa, anna valua noin 2 tuntia.

Kuori ja pilko omena, sipuli (puna- tai keltasipuli) ja tuorekurkku pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki jugurttiin.

Lisää mausteita maun mukaan, esimerkiksi pippuria, suolaa ja sitruunamehua.

Tarjoa hampurilaisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Naksuti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore953g95kcal5.7g16.1g1g6.7g
Sipuli, kokonainen 50g133g36kcal1.7g6.4g0.3g0.9g
Omena, ulkomainen kuorittu1905g781kcal3.8g179.1g1.9g34.3g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)1905g1143kcal64.8g85.7g66.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9792g4111kcal152g574.6g139.8g83.8g
Valittu annoskoko4896g2055kcal76g287.3g69.9g41.9g
Annoskoko puolitettuna2448g1028kcal38g143.7g35g21g
Arvot/100g100g42kcal1.6g5.9g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38500