Jauheliha-tomaattikeitto

Paista jauheliha.

Mausta suolalla, chilihiutaleilla, mustapippurilla, oreganolla, basilikalla ja paprikajauheella.

Kaada tomaattimurskapurkit kattilaan ja huuhdo ne tilkalla vettä.

Kaada jauheliha mukaan.

Lisää vielä teelusikallinen sokeria sekä Koskenlaskija juusto.

Anna poreilla hiljalleen vähintään 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1319g3001kcal250.6g0g224.2g0g
Tomaattimurska 3197g940kcal17.9g169.5g6.4g60.8g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g40g268kcal0.2g0.2g29.6g0g
Sokeri 20g81kcal0g20g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g320g895kcal60.8g0g70.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9792g10370kcal659g379.4g661g121.6g
Valittu annoskoko4896g5185kcal329.5g189.7g330.5g60.8g
Annoskoko puolitettuna2448g2593kcal164.8g94.9g165.3g30.4g
Arvot/100g100g106kcal6.7g3.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437425