Rouhea porkkanakakku

Pilko pieniksi tai raasta pestyt porkkanat.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy rauhallisesti samalla vatkaten.

Lisää jauho-vaniljasokeri-leivinjauhe-rui
shiutaleseos.

Lisää porkkanat viimeiseksi ja sekoita taikinaa rauhallisesti.

Iso annos, joten kannattaa tehdä yleiskoneella.

Taikina on vetelähköä, mutta tiivistyy paistettaessa.

Laita vuokiin paperia tai voitele ja korppujauhota ne.
Kaada taikina vuokiin (3) ja paista 175 asteessa n tunti viisitoista minuuttia.

Voit laittaa paperin päälle kun kakku on saanut haluamasi värin.

Reseptistä tulee n. 79 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Yllätys, yllätys tästä tuli aivan ihanaa.

maanantai 20.10.2014 klo 19:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1137g372kcal7g63.2g2.3g29g
Sokeri 651g2642kcal0g650.3g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g458g1605kcal7.8g408g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 990g1243kcal108.9g2.6g89.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 917g3146kcal93.4g641.8g11g32.1g
Grahamjauho 183g601kcal19.4g111.3g4g18.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g46g183kcal0g45.4g0g0g
Leivinjauhe 37g64kcal1.9g13.9g0g0.2g
Nalle täysjyvä ruishiutaleet 1dl=30g110g363kcal8.8g67.1g2.1g20.9g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 367g2595kcal0g0g293.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9792g25628kcal494.4g4007.2g804.2g200.8g
Valittu annoskoko4896g12814kcal247.2g2003.6g402.1g100.4g
Annoskoko puolitettuna2448g6407kcal123.6g1001.8g201.1g50.2g
Arvot/100g100g262kcal5g40.9g8.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443604