Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)41g19kcal1.3g2g0.6g0g
Ohrasuurimo 7g23kcal0.6g4.4g0.1g0.5g
Kauralese 0.8g3kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g89kcal4g13.6g1.6g1.2g
Valittu annoskoko49g44kcal2g6.8g0.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna25g22kcal1g3.4g0.4g0.3g
Arvot/100g100g91kcal4.1g13.9g1.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993