Carbonarakastike (Keto/lowcarb)

Paista pekoni.

Kuullota valkosipuli pekonin rasvassa, Lisää tuorejuusto ja kerma.

Lisää pekoni ja anna muhia hetki.

Syö pastan kera (normi ruokavalio) ja sopii myös karpeille kasviksille.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Bluemoon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK21g34kcal4.4g0.1g18.9g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 8.7g25kcal1g0.3g2.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 18g58kcal0.4g0.5g6.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g237kcal11.8g2.4g54.6g0g
Valittu annoskoko49g119kcal5.9g1.2g27.3g0g
Annoskoko puolitettuna25g59kcal3g0.6g13.7g0g
Arvot/100g100g242kcal12g2.4g55.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217632