Täysjyväsämpylä

Hiiva liotetaan veteen, lisätään mausteet.

Alustetaan taikinaan jauhot, lisätään loppupuolella pehmeä rasva.

220 astetta, noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 0.9g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Voi ingman1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g32kcal0.9g6.5g0.1g0.3g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g19g62kcal2.2g12.2g0.4g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g218kcal6.4g38.2g3.8g3.8g
Valittu annoskoko49g109kcal3.2g19.1g1.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna25g55kcal1.6g9.6g1g1g
Arvot/100g100g223kcal6.5g39g3.9g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253565