Kanaherkkulihapullat

Sekoita keskenään kanan jauheliha, raastettu kesäkurpitsa ja pieniksi pilkottu paprika, juustoraaste, pilkottu sipuli (pakastettu pilkottu sipuli on suosikkini, käy ihan hyvin tähän), soijakastike ja muut mausteet oman maun mukaan.

Itse käytän Kenwoodia sekoittamiseen ja se on kätevä kaveri.

Paista voissa tai oliiviöljyssä makusi mukaan tasaisella keskilämmöllä (3) niin ei kärähdä herkästi.

Paistaminen kestää pidempään sillä mutta ei käräytä herkästi.

Yllättävän hyvä oli tämä muunnos karppausohjeesta.

Broilerin liha on vaikeampi käsissä pyöritellä mutta sai silti koossa pidettyä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia20g28kcal3.4g0g1.6g0g
Paprika, punainen7.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 10g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Pizzajuustoraaste, annos 360g5g14kcal1.6g0g0.9g0g
Soijakastike 1g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Valkosipulisuola, mauste santa maria (Santa maria), annos 10g0.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Paprikajauhe 0.5g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g100kcal11g2.2g5.2g1.2g
Valittu annoskoko49g50kcal5.5g1.1g2.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna25g25kcal2.8g0.6g1.3g0.3g
Arvot/100g100g102kcal11.2g2.2g5.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294192