Hallumi ja kermakasvikset

Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi juusto16g49kcal3.6g0g3.9g0g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Paprika punainen 11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Parsakaali pakaste Rainbow20g3.9kcal0.6g0.4g0g0.5g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g2.2g3.5kcal0g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g123kcal8.6g2g8.8g1.4g
Valittu annoskoko49g62kcal4.3g1g4.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna25g31kcal2.2g0.5g2.2g0.4g
Arvot/100g100g126kcal8.8g2g9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306235