Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu17g50kcal0.7g0.7g5g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 13g8kcal0.4g0.6g0.4g0g
Katkarapu 6.7g4.6kcal1g0g0.1g0g
Sieni-sipulihakkelus 8.3g2.2kcal0.1g0.2g0g0.2g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Selleri, annos 50g4.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tilli mauste0.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g132kcal4.4g3.4g11g0.4g
Valittu annoskoko49g66kcal2.2g1.7g5.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna25g33kcal1.1g0.9g2.8g0.1g
Arvot/100g100g134kcal4.5g3.5g11.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96636