Valkopapukeitto

Kuumenna sipulit, purjot, valkosiouli, öljy ja hiukan vettä pannussa.

Kuullota 5min.

Kiehauta kasvisliemi ja kaada vihanneksille.

Lisää pari laakerinlehteä ja persilja.

Mausta korianterin siemenillä.

Anna kiehua 15min.

Lisää pavut ja keitä 3-4min miedolla lämmöllä.

Poista liedeltä, anna hiukan jäähtyä.

Poista laakerinlehdet ja soseuta keitto.

Koristele ruohosipulilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Inez59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 2.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 7.8g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Kasvisliemikuutio 0.4g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 16g17kcal1.3g2.2g0.1g1.1g
Persilja 2g0.5kcal0g0g0g0.2g
Ruohosipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g50kcal2.8g5.4g1.2g3g
Valittu annoskoko49g25kcal1.4g2.7g0.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna25g13kcal0.7g1.4g0.3g0.8g
Arvot/100g100g51kcal2.9g5.5g1.2g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135910