Maukas kanakeitto (karppaus)

Paista kana pannulla öljyssä.

Lisää kattilaan vettä ja suolaa, sekä soija.

Lisää valkosipuli kanan sekaan, sekä curry tahna.

Ja mausta oman maun mukaan.

Lisää kanaseos kattilaan, lisää wokit kattilaan sekä sinappi, koskenlaskija sekä kerma.

Lisää lopuksi kuutioidut persikat ja silputtu ruohosipuli.

Tarjoile kuumana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Wokkivihannekset Classic (Findus), annos 250g16g4.7kcal0.2g0.7g0.1g0.4g
Atria broilerin fileesuikale naturell19g21kcal4.3g0g0.4g0g
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl6.2g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Ruohosipuli 1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 2.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Pirkka aasia vihreä currytahna (15g)0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.6g4.4kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g124kcal10g2.6g7.8g1g
Valittu annoskoko49g62kcal5g1.3g3.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna25g31kcal2.5g0.7g2g0.3g
Arvot/100g100g127kcal10.2g2.6g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235211