Liha-valkkarivuoka

Ruskista lihoja 250 asteessa vartin verran ja mausta aromisuolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon pilkotut makkarat ja sipulit.

Kaada tomaattimurska päälle ja kypsennä 200 asteessa 15-30min.

Kippaa päälle perunat, suolaa ja valkosipulijauhetta väliin, ja kermat.

Jatka paistamista kunnes potut on kunnolla kypsiä eli noin tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss16g12kcal0.2g2.8g0g0g
Karjalanpaisti atria 700g15g23kcal2.8g0g1.3g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)8.1g2.4kcal0.1g0.3g0g0g
Kevytkerma4.2g5kcal0.1g0.2g0.4g0g
Kasvirasvasekoite, Rainbow, 7%4.2g3.5kcal0.1g0.2g0.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Balkan (Kokki (hk)), annos 20g0.8g2kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g97kcal6.8g7.2g4.4g0g
Valittu annoskoko49g48kcal3.4g3.6g2.2g0g
Annoskoko puolitettuna25g24kcal1.7g1.8g1.1g0g
Arvot/100g100g98kcal6.9g7.3g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165920