Hapankaalikeitto (Luomu Naudanliha)

500 g Naudanlihaa

2 Porkkanaa

2 Sipulia

5 Perunaa

250 g Hapankaali

Tomaattipyree

Suolaa ja pippuria maun mukaan

Keitä Liha 1 Tunnin
Paloittele vihannekset
ja heitä kattilaan keitä 15 minuuttia tai niin kauan kunnes peruna on valmis

Syö smetanan kera

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Myokine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g4.9g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Naudanliha keskiarvo 19g29kcal3.6g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g11g6.7kcal0.2g1.5g0g0.1g
Hapankaali (Rasilainen)9g1.7kcal0.2g0.2g0g0.2g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Smetana0.6g2.2kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g83kcal8g4.4g3.6g1g
Valittu annoskoko49g42kcal4g2.2g1.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna25g21kcal2g1.1g0.9g0.3g
Arvot/100g100g84kcal8.1g4.5g3.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225032