Porkkanainen jauhelihakastike

Raasta kuoritut porkkanat ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää porkkanaraaste ja sipuli.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle pastakastike.

Huuhdo purkki vedellä ja lisää pannulle.

Lisää suola.

Kuutio tomaatit.

Lisää tomaatit ja ruokakerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.2g1.7kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Pastakastike toscana (Rainbow), annos 420g13g7.2kcal0.2g0.9g0.3g0g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g6.2g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g6.2g11kcal0.2g0.4g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g84kcal5.6g4g4.8g0.6g
Valittu annoskoko49g42kcal2.8g2g2.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna25g21kcal1.4g1g1.2g0.2g
Arvot/100g100g86kcal5.7g4.1g4.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266348