Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja mausta haluamallasi tavalla, kiehauta vesi, lisää ruusukaalit ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää muut kasvikset ja jauheliha ja keitä miedolla lämmöllä vielä n. 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset,Rainbow 450g (Rainbow), annos 450g14g3.5kcal0.2g0.7g0g0g
Ruusukaali (Findus), annos 100g1.8g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 8.4g12kcal1.6g0g0.6g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.4g0.9kcal0g0g0.1g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g33kcal3.8g1.6g1.4g0.2g
Valittu annoskoko49g17kcal1.9g0.8g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna25g8kcal1g0.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g34kcal3.9g1.6g1.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109994