Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, pilko sipuli, tomaatti ja kurkku vadille.

Sekoita ainekset keskenään.

Kaada päälle tonnikala öljyineen, Mozxarella viipaloituna ja kanamuna puolikkaana.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaatti, jäävuori tuore5.5g0.5kcal0.1g0g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, 50g5.8g1.2kcal0g0.2g0g0g
Kurkku 4.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)8.4g15kcal1.9g0g0.7g0g
Kananmuna, keitetty 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Mozzarella, pala (Xtra), annos 125g9g23kcal1.6g0.1g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g117kcal10.4g1.2g7.2g0.4g
Valittu annoskoko49g59kcal5.2g0.6g3.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna25g29kcal2.6g0.3g1.8g0.1g
Arvot/100g100g119kcal10.6g1.2g7.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271804