Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 22g10kcal0.1g1.4g0.1g0.7g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g16g61kcal0g15.3g0g0g
Suklaa tumma 9g48kcal0.4g5g2.9g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 0.9g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g238kcal1g43.4g6g2.4g
Valittu annoskoko49g119kcal0.5g21.7g3g1.2g
Annoskoko puolitettuna25g60kcal0.3g10.9g1.5g0.6g
Arvot/100g100g242kcal1g44.1g6.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914