Lasagne hirven jauhelihasta, nopea

Ruskista sipuli ja jauheliha öljy/valkosipulivoissa.

Lisää tomaatti, ranskankerma (voi korvata kevytkermalla), sulatejuusto, soija, mausteet ja suola.

Kokoa: jauheliha ensin, sitten levy ja taas jauheliha (tulee 3-4 kerrosta).

Valkokastiketta ei tarvita jos käytät tuorepastaa.

Tarvitsee uunissa vain 20 minuuttia 225 jos tuorepasta.

Ripottele päälle mozarellaraaste.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 15g16kcal3.1g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha porsaan 12%7.3g16kcal1.3g0g0.9g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 5.5g15kcal0.1g0.2g1.5g0g
Tomaattimurska, 1 prk7.3g2kcal0g0.4g0g0.1g
Oltermanni sulatejuusto, pehmeästi levittyvä1.8g5.7kcal0.2g0g0.5g0g
Juusto, mozzarella 1.8g4.8kcal0.3g0g0.4g0g
Soijakastike 0.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lasagnelevy, euroshopper7.3g26kcal0.9g5.2g0.1g0g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g0.5g3.5kcal0g0g0.4g0g
Rypsiöljy 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g185kcal11.8g12g9.2g0.2g
Valittu annoskoko49g93kcal5.9g6g4.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna25g46kcal3g3g2.3g0.1g
Arvot/100g100g188kcal12g12.2g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315662