Macaroni alla carbonara e broccoli

Keitä makaronit ja parsakaalit suolatussa vedessä.

Paista suikaloitu kinkku ja silputtu valkosipuli öljyssä.

Riko kananmunan rakenne ja yhdistä (puolet) kerman kanssa.

Sekoita pasta kinkkusuikaleiden joukkoon, lisää muna-kerma kuumaan seokseen ja tarjoile parsakaalien kera.

(Parsakaalitkin voi seata halutessaan.)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 8.6g28kcal0.9g5.7g0.1g0.3g
Keittokinkku ohuen ohut (Snellman), annos 10g9g10kcal1.8g0g0.3g0g
Oliiviöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g10g7.8kcal0.1g0.7g0.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 4.7g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl16g4.7kcal0.7g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g125kcal8g13.6g3.8g1g
Valittu annoskoko49g62kcal4g6.8g1.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna25g31kcal2g3.4g1g0.3g
Arvot/100g100g127kcal8.1g13.8g3.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319180