Jauhelihavuoka

Ruskista ja mausta jauheliha.

Lado vuokaan ensin kesäkurpitsaa siivuina ja päälle sipulirenkaita.

Ripaus suolaa ja mausteita.

Seuraavaksi jauhelihaa ja espanjalaisia vihanneksia.

Näiden päälle uusi kerros kesäkurpitsaa ja sipulia, jauhelihaa ja vihanneksia.

Paista uunissa noin 200C 20-30 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Helkkyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha16g26kcal3g0g1.6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 12g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
espanjalaiset vihannekset (Findus), annos 400g16g6.2kcal0.2g0.7g0.3g0.4g
Sipuli 6.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g72kcal6.8g2.6g3.8g1.2g
Valittu annoskoko49g36kcal3.4g1.3g1.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna25g18kcal1.7g0.7g1g0.3g
Arvot/100g100g74kcal6.9g2.6g3.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343262