Lohikeitto (kevyt)

1. Kuori perunat ja sipuli, laita ne kattilaan ja lisää vettä niin että kasvikset peittyvät.

Lisää suola ja halutessasi pippuri.

2. Keitä kannen alla kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

3. Lisää kohmeiset lohipalat ja keitä kypsäksi.

4. Lisää maito ja anna kiehahtaa.

5. Syö!

Huom.

Lohen tilalla voi käyttää myös seitiä tms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 9g7.1kcal0.2g1.4g0g0.1g
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)5.9g7kcal1.2g0g0.2g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito hyla (Valio)19g8.6kcal0.6g0.9g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g47kcal4g5g1g0.4g
Valittu annoskoko49g24kcal2g2.5g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna25g12kcal1g1.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g48kcal4.1g5.1g1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96339