Katkarapu-sienikastike

Silppua sipuli ja raasta/purista valkosipuli.

Kuullota rasvassa.

Lisää sienet ja paista hetkisen.

Lisää joukkoon tomaatti ja kerma.

Kiehauta.

Mausta suolalla ja chilijauheella.

Lisää katkaravut vasta vähän ennen tarjoilua, etteivät ne mene kumisiksi.

Tarjoa pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)4.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
X-tra herkkusieniä viipaleina(114g)7.1g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g13g3.1kcal0.2g0.5g0g0g
Katkarapu 11g7.7kcal1.6g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 13g41kcal0.2g0.4g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g119kcal4.4g2.6g10g0.2g
Valittu annoskoko49g60kcal2.2g1.3g5g0.1g
Annoskoko puolitettuna25g30kcal1.1g0.7g2.5g0.1g
Arvot/100g100g121kcal4.5g2.6g10.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197678