Mausteinen naudanlihapata

Kuumenna rypsiöljy suuressa kasarissa ja ruskista lihanpalat.

Lisää joukkoon silputtu sipuli sekä chilipalko.

Anna hautua muutama minuutti.

Lisää sokeri, suola sekä paprikajauhe ja kirsikkatomaatit.

Hauduta boin 45 minuuttia.

Tarjoa paistetun viljaseoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Naudan Sisäpaisti23g26kcal5.2g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Chili paprika punainen2.1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.8kcal0g0g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g19g6.7kcal0.3g1.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g80kcal11g3.6g2.6g0.4g
Valittu annoskoko49g40kcal5.5g1.8g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna25g20kcal2.8g0.9g0.7g0.1g
Arvot/100g100g82kcal11.2g3.7g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313729