Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 6.8g21kcal1.2g3.3g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 34g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 7.5g17kcal1.3g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g75kcal5g6.6g2.8g1.4g
Valittu annoskoko49g38kcal2.5g3.3g1.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna25g19kcal1.3g1.7g0.7g0.4g
Arvot/100g100g76kcal5.1g6.7g2.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158470