Katkaraputsatsiki ja leipäkolmiot

Kopio: Siirry sivulle!

1. Sulata katkaravut jääkaapissa tai huoneenlämmössä pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta katkaravut hyvin.

2. Raasta kuorittu omena ja kurkku karkeaksi raasteeksi.

Pane kurkku valumaan siivilään.

Purista ylimääräinen neste pois.

Hienonna puolikas punasipulia, valkosipulinkynnet ja tilli. 3. Sekoita ruokajogurtin joukkoon sitruunanmehu, hunaja, suola, mustapippuri, puna- ja valkosipuli.

Lisää katkaravut, omena- ja kurkkuraaste sekä hienonnettu tilli.

Anna maustua kylmässä hetken aikaa ennen tarjoamista.

4. Paahda paahtoleivät rapeiksi ja leikkaa kolmioiksi.

Tarjoa katkaraputsatsikin kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Jjarvi76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)8.1g5.3kcal1.2g0g0.1g0g
Omena, keskikokoinen 200g8.9g3kcal0g0.6g0g0.2g
Kurkku, tuore4.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g4.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tilli, tuore 2.2g0.7kcal0.1g0g0g0g
Ruokajogurtti Valio8.9g8.1kcal0.4g0.4g0.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.9g3kcal0g0.7g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Paahtoleipä, monivilja 9g24kcal0.7g4.1g0.4g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g93kcal5g12.4g2g1.4g
Valittu annoskoko49g46kcal2.5g6.2g1g0.7g
Annoskoko puolitettuna25g23kcal1.3g3.1g0.5g0.4g
Arvot/100g100g94kcal5.1g12.6g2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108358