PAPRIKARISOTTO

Hienonna sipuli ja kuutioi paprikat pieniksi.

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota riisi ja sipuli- ja valkosipulisilppu.

Lisää paprikapalat.

Lisää viinietikka, kiehuva vesi ja kasvisliemikuutiot.

Anna risoton poreilla 10-15 minuuttia.

Sekoita välillä.

Tarkista riisin kypsyys maistamalla.

Lisää kevytkerma ja anna seoksen kiehua vielä hetki.

Risotto on parhaimmillaan puuromaisena löysänä.

Lisää juustoraaste ja mausta ruoka limepippurirouheella ja tarvittaessa ripauksella suolaa/ lorauksella soijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Kinkki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 4.7g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika keltainen 4.7g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Riisi puuroutuva 7.8g27kcal0.5g5.9g0.1g0.2g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 4% (Rainbow), annos 200g6.3g3.8kcal0.1g0.3g0.3g0g
Kasvisliemikuutio 0.6g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g0.9g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g99kcal2.2g14.2g3.4g1g
Valittu annoskoko49g50kcal1.1g7.1g1.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna25g25kcal0.6g3.6g0.9g0.3g
Arvot/100g100g101kcal2.2g14.4g3.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358816