Borssi porsaanliha

Paistetaan ensin öljyllä sipuli, porkkana, punajuuri (+ 1rkl etikkaa), tomaatti.

Keitetaan lihapalat, poistetaan vaahto ja lisätään paistetut vihannekset, pavut, kaali ja perunat.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Monal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)17g27kcal3.2g0g1.5g0g
Punajuuri 11g4.3kcal0.1g0.8g0g0.3g
Kaali, valkokaali4.5g0.9kcal0.1g0.2g0g0.1g
Pavut,ruskeat suolaliemess3.8g3.8kcal0.3g0.6g0g0.8g
Peruna, keskikokoinen 60g6.7g4kcal0.1g0.9g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.3g3kcal0g0g0.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g89kcal7.6g5.6g3.6g2.6g
Valittu annoskoko50g44kcal3.8g2.8g1.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna25g22kcal1.9g1.4g0.9g0.7g
Arvot/100g100g90kcal7.7g5.7g3.6g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96259