Katkarapu-tomaattikeitto

Kuori ja hienonna sipulit sekä chili ja kuullota öljyssä, lisää kalaliemi, tomaattimurska ja pavut ja kypsennä miedolla lämmöllä 15 minuuttia.

Lisää mausteet ja kerma ja lopuksi katkaravut.

Anna kiehahtaa, mutta älä keitä enää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g18g6.2kcal0.3g1.2g0g0.2g
Tomaattimehu Valio12g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Kalaliemikuutio 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli 1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Chili, vihreä, tuore , annos 15g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)4.7g4kcal0g0.2g0.3g0g
Katkarapu 6.3g4.3kcal0.9g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g6.7g6.3kcal0.5g0.9g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g51kcal3.6g5.8g1g1.4g
Valittu annoskoko49g25kcal1.8g2.9g0.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna25g13kcal0.9g1.5g0.3g0.4g
Arvot/100g100g51kcal3.6g5.9g1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=394378