Linssi-kaalikeitto

Kuullota 1 iso sipuli ja 1-2 kynttä valkosipulia.

Lisää 1,5 L vettä ja chilitahna.

Lisää kiehuvaan veteen ensin kaali suikaloituna ja 5 min kuluttua 1,5 dl linssejä.

Kun linssit ovat kiehuneet 10min lisää vielä pakasteparsakaalit ja loraus kermaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 452 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Kaali, valkokaali2.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali pakaste Rainbow6.6g1.3kcal0.2g0.1g0g0.2g
Keltainen linssi (luomu) (Aduki), annos 100g3.3g10kcal0.8g1.6g0g0.4g
Flora ruokakerma 15%1.5g2.3kcal0g0g0.2g0g
Rypsiöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Pirkka), annos 110g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g39kcal2g3.8g1.4g1.2g
Valittu annoskoko49g19kcal1g1.9g0.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna25g10kcal0.5g1g0.4g0.3g
Arvot/100g100g39kcal2g3.8g1.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=376798