Tonnikalapasta

Paista kasviksia kuumalla pannulla öljyssä sen verran, että ne sulavat.

Lisää joukkoon tonnikala.

Kaada joukkoon ruokakerma ja paloiteltu Koskenlaskija.

Voit maustaa vielä esim.

pippurisekoituksella ja yrteillä.

Kuumenna niin kauan, kunnes juusto on sulanut.

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan ja yhdistä tonnikalaseokseen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Fiona08
AineksetMääräEnergiaPHRK
Megamix kasvissekoitus (pakaste), Kesäpöytä 1/2 pss14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.4g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%11g12kcal0.3g0.3g1.1g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto3.6g10kcal0.7g0g0.8g0g
Ruisraketti makaroni (päivitetty) (Myllyn Paras)9g31kcal1.1g6g0.2g0.6g
Tonnikala vedessä 11g11kcal2.5g0g0.2g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g155kcal9.6g14g6.8g2g
Valittu annoskoko49g78kcal4.8g7g3.4g1g
Annoskoko puolitettuna25g39kcal2.4g3.5g1.7g0.5g
Arvot/100g100g158kcal9.7g14.2g6.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81047