Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 23g27kcal3.9g0g1.2g0g
Sipuli 5.3g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Korppujauho 1.8g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Kananmuna 50g(kpl)5.6g7.1kcal0.6g0g0.5g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 11g37kcal0.2g0.3g4g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g3.5g32kcal0g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g222kcal10g3.8g18.4g0.4g
Valittu annoskoko50g111kcal5g1.9g9.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna25g55kcal2.5g1g4.6g0.1g
Arvot/100g100g224kcal10.1g3.8g18.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101095