Porkkanakakku

Kuori ja raasta porkkanat (n. 2 isoa porkkanaa).

Lisää porkkanaraasteen joukkoon 2 dl fariinisokeria, 3 dl vehnäjauhoa, 2 tl leivinjauhetta, 1 tl vaniljasokeria, 1 tl kanelia, 2 munaa ja 3/4 dl rypsiöljyä.

Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.2kcal0.1g0.9g0g0.4g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g5.2g21kcal0g5.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g50kcal1.5g10.2g0.2g0.5g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 8.2g12kcal1g0g0.8g0g
Rypsiöljy 5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g270kcal5.2g34g12.2g1.8g
Valittu annoskoko49g135kcal2.6g17g6.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna25g68kcal1.3g8.5g3.1g0.5g
Arvot/100g100g273kcal5.3g34.4g12.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105257