Wilhelmiinakeksit

200 g margar.

2 1/4 dl sokeria
1 kananmuna
n.2 rkl siirappia
3 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa

Vaahdota margar.

ja sokeri.

Lisää muna ja siirappi.

Sitten kuivat aineet hierotaan mukaan.

Taikina leivotaan 6 tangoksi.

Paista 200 asteessa n 10-15 min. Leikkaa tangot kuumina vinoneliöiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 792 grammaa

Kerstins
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)13g90kcal0g0g10g0g
Sokeri 12g49kcal0g11.9g0g0g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g3.4g5.8kcal0.5g0g0.4g0g
Siirappi, tumma0.6g1.8kcal0g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g3kcal0g0.7g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta20g73kcal2.6g14.2g0.4g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g444kcal6.2g54.4g21.6g1.4g
Valittu annoskoko50g222kcal3.1g27.2g10.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna25g111kcal1.6g13.6g5.4g0.4g
Arvot/100g100g449kcal6.3g54.9g21.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158740