PERUNAVIHANNESLAATIKKO

Voitele pieni vuoka.

Lado vuokaan sekaisin ainekset ja valuta ruokakerma joukkoon.

Mausta esim.

mustapippurilla ja aromisuolalla.

Uunissa 200 asteessa n. puoli tuntia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss14g10kcal0.2g2.5g0g0g
Parsakaali-kukkakaali-porkkana, pakaste (Rainbow), annos 450g14g2.8kcal0.2g0.4g0g0g
Rypsiöljy Eldorado0.4g2.9kcal0g0g0.3g0g
Broilerpyörykkä, 1kpl (saarioinen)7g14kcal1g0.8g0.8g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g14g8.4kcal0.1g0.7g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g77kcal3g8.8g3.4g0g
Valittu annoskoko49g39kcal1.5g4.4g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna25g19kcal0.8g2.2g0.9g0g
Arvot/100g100g78kcal3g8.9g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214372