Keltainen kanakeitto

Pirkan ohje.

Kuumenna vesi, fondi ja curry (2-3tl) kiehuvaksi.

Lisää broilerisuikaleet kattilaan.

Hienonna sipuli ja lisää se keittoon keittojuuresten kanssa, kuumenna kiehuvaksi.

Lisää pasta ja keitä 10-12min.

Sekoita joukkoon maissi ja kiehauta.

Lisää pesto ja tarvittaessa suolaa.

Pirkan alkuperäisohjeessa pesto tarjoillaan erikseen, mutta mun mielestä se maustaa koko keiton mahtavasti, joten sekaan vaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 528 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)5.9g6.3kcal1.3g0g0.1g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef chicken (Knorr), annos 28g0.7g0.7kcal0g0g0.1g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.2g0.8kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste4.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g2.3g8.4kcal0.3g1.7g0g0g
Gourmet maissi (Bonduelle), annos 140g3.3g2.6kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g1.9g7.9kcal0g0.1g0.8g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g57kcal3.4g5.2g2.2g0.4g
Valittu annoskoko50g29kcal1.7g2.6g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna25g14kcal0.9g1.3g0.6g0.1g
Arvot/100g100g58kcal3.4g5.3g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336387