Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 35g226kcal4.9g1.2g21.4g6.1g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g2.3g5.1kcal0.1g1.1g0g0.9g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g7.5g23kcal0g5.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g507kcal10g16.2g42.8g14g
Valittu annoskoko50g254kcal5g8.1g21.4g7g
Annoskoko puolitettuna25g127kcal2.5g4.1g10.7g3.5g
Arvot/100g100g513kcal10.1g16.4g43.2g14.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431195