Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 25g4kcal0.2g0.5g0g0.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g7.5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Nokkonen 1g0.4kcal0.1g0g0g0g
Oliiviöljy 0.7g6.6kcal0g0g0.7g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g5g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g30kcal1g2.2g1.4g1.6g
Valittu annoskoko49g15kcal0.5g1.1g0.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna25g8kcal0.3g0.6g0.4g0.4g
Arvot/100g100g31kcal1g2.2g1.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738