Viipaleporkkanalaatikko

-viipaloi porkkana ja juusto
-laita öljyttyyn vuokaan, väliin makusi mukaisia mausteita hyppysellisiä
-sekoita maito, kerma ja muna, lisää suola
-kaada seos vuokaan, jää kuivan näköiseksi mutta miedolla lämmöllä porkkanat kypsyvät ja painuvat, voi auttaa lusikalla paiston aikana
-uuni 175 astetta n. 1,5 tuntia
- pintaa voi ruskistaa nostamalla uunin lämpöä paiston loppuvaiheessa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Hertta101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, tuore28g7.9kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g3.8g11kcal0.7g0g0.8g0g
Eila laktoositon kevytmaitojuoma (Valio), annos 200g7g2.7kcal0.2g0.2g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%7g11kcal0.2g0.2g1.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.3g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g73kcal3.4g4g4.8g1.4g
Valittu annoskoko50g37kcal1.7g2g2.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna25g18kcal0.9g1g1.2g0.4g
Arvot/100g100g74kcal3.4g4g4.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444727