Pizza (pellillinen)

Tee ensin:Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan.

Pilko sipuli ja tomaatit.

Avaa purkit valmiiksi ja raasta juusto.

Valmista pohja:lisää hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää jauhot vähitellen sekoittaen.

Lisää jauhoja niin että saat mieleisesi paksuuden.

Lisää öljy ja suola.

Kauli tai kaada (löysyydestä riippuen) taikina pellille leivinpaperin päälle.

Laita uuni kuumenemaa 225 asteeseen.

Levitä pohjalle tomaattipyree, ja päälle kaikki täytteet, juusto pinnalle.

Paista keskitasossa n.20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 0.4g0.3kcal0.1g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g3.3g2.4kcal0.1g0.4g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Atria kevyt jauheliha9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.4.6g16kcal0.6g3.1g0.1g0.2g
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow0.7g5.9kcal0g0g0.7g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow3.5g0.5kcal0.1g0.1g0g0.1g
Xtra salaattitonnikala öljyssä8.5g22kcal1.5g0g1.7g0g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.3.8g11kcal1.1g0.1g0.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g7g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g151kcal10.6g8.2g8g0.8g
Valittu annoskoko50g75kcal5.3g4.1g4g0.4g
Annoskoko puolitettuna25g38kcal2.7g2.1g2g0.2g
Arvot/100g100g152kcal10.7g8.3g8.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89413