Karppipitsa Vendaloo

Vettä ja mausteita pohjaan.

Kaikki sekaisin vaan.

Itse tosiaan jatkoin taikinaa vedella, kun jauhe turposi aina vaan.

Hyvä niin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Vendaloo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma 38%rasvaa2g7kcal0g0.1g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Oliiviöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Psylliumkuitu, annos 6g1.8g0.9kcal0g0g0g1.5g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 16g50kcal4.2g0g3.7g0g
Metvursti, Lapin liha Kotasavu 10g2.7g11kcal0.6g0g0.9g0g
Aurajuusto6.6g23kcal1.3g0g1.9g0g
Mozzarella Lovilio Lidl10g33kcal2.5g0.1g2.4g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 4.7g18kcal1.3g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g332kcal20.8g0.4g27g3g
Valittu annoskoko50g166kcal10.4g0.2g13.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna25g83kcal5.2g0.1g6.8g0.8g
Arvot/100g100g335kcal21g0.4g27.2g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212249