Kesäkurpitsapaistos

Paista kanat oliivilöljyssä.

Lisää pilkottu sipuli, chili ja paloiteltu kesäkurpitsa joukkoon ja kuullota koko ajan sekoittaen.

Mausta.

Lisää ranskankerma ja kuumenna paistos.

Lisää viimeiseksi tomaatti ja hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 27g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g12g11kcal2.3g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ranskankerma, Ingman3.9g11kcal0.1g0.2g1.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Chili paprika punainen0.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g63kcal5.2g2.4g3.6g0.6g
Valittu annoskoko50g31kcal2.6g1.2g1.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna25g16kcal1.3g0.6g0.9g0.2g
Arvot/100g100g63kcal5.2g2.4g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303080