Purjoperunahernekeitto

Keitä kuoritut perunat ja lisää pakasteherneet sekä purjosipuli mukaan noin 10 minuutiksi.

Soseuta aineet yhdessä tuorejuuston ja fondin kanssa.

Mausta persiljalla ja pippurilla.

Lämmitä ennen tarjoilua.

Keitosta tulee paksua, joten sitä voi jatkaa esim.

yhdellä desilitralla rasvatonta maitoa per annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 16g12kcal0.3g2.5g0g0.2g
Purjosipuli 1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g7g3.7kcal0.4g0.4g0.1g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton2.6g4.7kcal0.1g0.1g0.4g0.1g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g1g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g44kcal1.6g6.2g1.2g0.6g
Valittu annoskoko50g22kcal0.8g3.1g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna25g11kcal0.4g1.6g0.3g0.2g
Arvot/100g100g44kcal1.6g6.3g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273035