Tomaattinen papu pasta keitto

Tomaattimurska, vesi, sipuli ja valkosipulin kynsi kiehumaan ja vähän ajan päästä lisää keitetty pasta ja siitä hetki niin pavut ja mausteita mielen mukaan, anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes maku kohillaan

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1059 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 23g6.9kcal0.1g1.2g0g0.4g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras4.7g15kcal0.6g2.7g0.1g0.4g
Punaisia kidney papuja prk = 250 g7g7kcal0.6g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g60kcal2.6g10g0.2g1.6g
Valittu annoskoko50g30kcal1.3g5g0.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna25g15kcal0.7g2.5g0.1g0.4g
Arvot/100g100g60kcal2.6g10.1g0.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435374