Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi1g2.1kcal0.1g0.4g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 14g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Hirvenjauheliha oma saalis6.9g7.7kcal1.5g0g0.2g0g
Rypsiöljy 0.7g6.1kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g53kcal3.8g5g1.8g0.8g
Valittu annoskoko50g26kcal1.9g2.5g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna25g13kcal1g1.3g0.5g0.2g
Arvot/100g100g53kcal3.8g5g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221467