Lauantai-pizza, 6 annosta

1. Laita uuni lämpiämään 250 asteeseen.

2. Pieni sipuli ja ruskista sekä käristä jauheliha.

Mausta oman maun mukaan.

3. Valmista pizzapohja paketin ohjeiden mukaan ja levitä uuninpellille.

4. Lisää pohjalle tomaattimurska.

5. Lisää jauheliha ja halkaise kirsikkatomaatit päälle.

6. Raasta juusto ja levitä päälle.

7. Paista uunin keskitasolla 10-15min.

8. Syö ittes ähkyyn ;)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Cervelo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha15g24kcal2.8g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)2.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)3.8g10kcal1.2g0g0.7g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen4.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Pizzapohja (Kungsörnen), annos 300g11g41kcal0.9g6.9g1g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g14g4.7kcal0.1g0.9g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g163kcal10g16.2g6.6g0.6g
Valittu annoskoko50g81kcal5g8.1g3.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna25g41kcal2.5g4.1g1.7g0.2g
Arvot/100g100g164kcal10.1g16.3g6.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85768