Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 4.1g12kcal0g3g0g0g
Hiiva 0.8g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Ruisjauho kokojyväjauho 3.9g12kcal0.3g2.2g0.1g0.5g
Grahamjauho 7.8g26kcal0.8g4.7g0.2g0.8g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g19g66kcal2.5g12.3g0.5g1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g232kcal7.4g44.4g1.6g4.8g
Valittu annoskoko50g116kcal3.7g22.2g0.8g2.4g
Annoskoko puolitettuna25g58kcal1.9g11.1g0.4g1.2g
Arvot/100g100g233kcal7.4g44.6g1.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111646