Helpoista helpon lohipasta gratiini

1.KEITÄ PASTA

2.KAADA PUOLET VOIDELTUUN UUNIVUOKAAN

3.LISÄÄ KALASUIKALEET JA PASTAKASTIKE

4.LISÄÄ LOPUT PASTASTA

5.LUSIKOI PÄÄLLE JUUSTO DIBBI

6.PAISTA 200 ASTEISESSA UUNISSA NOIN 25 MIN

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet, marinoitu, Apetit19g39kcal2.8g0.4g2.9g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)12g4.9kcal0.2g1g0g0.2g
Penne Rigate kuviopasta,Pirkka (Ruokakesko oy), annos 100g9g33kcal1.2g6.7g0.1g0.2g
Juustodippi, Pirkka 300g9g12kcal0.3g0.2g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g177kcal9g16.6g8.4g0.8g
Valittu annoskoko50g89kcal4.5g8.3g4.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna25g44kcal2.3g4.2g2.1g0.2g
Arvot/100g100g178kcal9g16.7g8.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355217