Kasvissosekeitto

Pilko porkkanat, perunat ja sipuli pienemmiksi ja laita kiehuvaan veteen.

Lisää 1 kasvisliemikuutio.

Kun kasvikset ovat kypsiä, kaada suurin osa keitinvedestä pois, jätä kuitenkin tilkka (n.0.5-1dl).

Soseuta sauvasekoittimella pehmeäksi keitoksi.

Lisää ruokakermaa n.1,5-2dl ja anna hautua hetki miedolla lämmöllä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Jatska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.3kcal0.1g1.3g0g0.6g
Peruna, vanha, kuorittu 19g14kcal0.4g2.9g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)6.4g3.8kcal0.1g0.3g0.3g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g51kcal1.2g9.2g0.6g1.6g
Valittu annoskoko50g25kcal0.6g4.6g0.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna25g13kcal0.3g2.3g0.2g0.4g
Arvot/100g100g51kcal1.2g9.2g0.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90305